Clik here to sign up for our monthly newsletter!

E. proconventa@proconventa.hr // T. +385 (0)1 58 04 958

Tehnologija u kongresnoj industriji

Jučer samo dodatna vrijednost, danas neizbježan alat !

Vrlo smo ponosni što, među prvima u Hrvatskoj, nudimo našim klijentima hi - tech rješenja pomoću kojih možemo potaknuti aktivnost publike i povećati razinu kvalitete događanja koja organiziramo . Kako tehnologija nastavlja eksponencijalno napredovati, i mi u MICE industriji primjećujemo brze promjene, ali i želje i potrebe klijenata za sve sofisticiranijim rješenjima. Praćenje trendova i edukacija u tehnološkom smislu omogućuje nam da u Vaša događanja unesemo dodatnu vrijednost.  Nama u ProConventi je cilj educirati publiku i pružiti im jednostavan pristup tehnologiji, te osigurati kvalitetnu implementaciju tehnoloških rješenja na našim događanjima.

Neki od primjera ?

Alati za registraciju :
Software za on-line registraciju umanjuje količinu utrošenog vremena, ali i rizik od pogreške. Ostavljamo za sobom tradicionalni ''ručni'' proces registracije i prelazimo na on-line automatizirani proces. Veliku uštedu vremena prepoznaju i sami sudionici jer više ne moraju čekati potvrdu telefonom, telefaksom ili putem e -maila. Jednostavno ispune obrazac i pritisnu Send te u kratkom roku prime svu dokumentaciju potrebnu za završetak i potvrdu svoje prijave. Naša uloga u ovom segmentu je, s obzirom na veličinu kongresa i profil Vaših sudionika, pomoći Vam odabrati najbolji način i modul softvera te osigurati da proces registracije teče nesmetano i bez greške. ProConventa je u suradnji s domaćim partnerom u svakodnevno poslovanje uvela prvi hrvatski komercijalni sustav koji je lak za korištenje i nudi sve potrebne funkcionalnosti, uključujući naplatu kreditnih kartica preko hrvatskih sustava te fiskalizaciju izdanih računa.

Uz razvoj širokopojasnog bežičnog interneta, javljaju se i mnoge mobilne aplikacije koje se koriste putem mobitela i drugih prijenosnih uređaja, a koje će imati izravan utjecaj na način održavanja konferencija i sastanaka. One se sve više koriste za informiranje u realnom vremenu pa tako sudionici mogu pratiti zadnji objavljenji raspored konferencije, listati katalog proizvoda, ispunjavati ankete, primati ciljane grupne SMS poruke, te međusobno komunicirati i povezivati se. ProConventa u svojoj ponudi ima nekoliko provjerenih aplikacija koje pokrivaju sve potrebe organizatora, predavača, sudionika, sponzora i izlagača.

Različite konferencijske aplikacije i rješenja:
Među mnoštvom dostupnih programa savjetovat ćemo Vas oko najboljeg rješenja za Vaš ​​događaj . Samo neke od značajki brojnih aplikacija su :
• On-line program (dnevni red u realnom vremenu, personalizirani raspored, informacije o predavačima i sesijama)
• Networking sudionika
• Interaktivne karte
• In-chat aplikacije
• Ankete i istraživanja mišnjenja u realnom vremenu
• Event igre (potiču interakcije kod sudionika ili se koriste za jačanje reklamnih poruka sponzora)
• Bar kod ili QR kod čitači
• Analize i izvještaji
• Sponzorske mogućnosti
• Uživo pitanja i odgovori na prezentacijama
• Kontakt liste sudionika

• Slanje raznih poruka direktno sudionicima
• Društveni mediji

Sustavi informiranja

Kako cijene flat - screen zaslona padaju, elektronska signalizacija će se sve više koristiti, minimizirajući mnoštvo zastarjelih sredstava za informiranje poput panoa i postera. Kao jedan od primjera možemo navesti DSS sustave i višenamjenske kioske , koji će se, koristeći bežični broadband i flat screen, sve više koristiti kao virtualni info desk.

Sustavi praćenja i izvješćivanja

Upotreba bar kodova, QR kodova ili RFIDs (Radio Frequency Identification) uređaja, donijet će mnoge nove aplikacije uključujući napredne sustave za kontrolu prolaza, analize protoka u dvoranama i izložbenim prostorima, praćenje broja korisnika ugostiteljskih usluga i sl. te detaljna izvješća po svim segmentima

 

On-line događanja

Web konferencije, interaktivna on-line događanja i napredne video konferencije će se, s obzirom na pad cijena, sve više koristiti za komunikaciju i povezivanje ljudi bez obzira na njihovu lokaciju. Iako će face-to-face sastanci će ostati vodeći tip obrazovanja, umrežavanja i izgradnje odnosa, broj virtualnih sastanaka će u sljedećih nekoliko godina rasti.

U budućnosti očekujemo brzi razvoj svih tehnoloških rješenja u cilju modernizacije događanja i smanjenja troškova, ali i uštede na tiskanim materijalim i smanjenja zagađenja okoliša i potrošnje energije. U skladu s trendovima u svijetu očekujemo brzo povećanje korištenja napredne tehnologije i u regiji, s naglaskom na Hrvatsku kao predvodnika.

 

ProConventa je ponosni član Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma.

 

 

FOLLOW US ON

Download our RFP form

Kontaktirajte nas

Komentirajte, pitajte, sugerirajte, pošaljite upit...

ProConventa d.o.o. Putnička agencija
ID kod: HR-AB-01-080868460

Voditelj poslova: Jasmina Bilać

 

Trg Antuna Mihanovića 2, 10040 Zagreb
MBS: 080868460
Tvrtka registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu

OIB: 04727302481 | VAT NO: HR04727302481

Radno vrijeme za rad s korisnicima:
PON - PET 10:00 - 16:00 ili prema dogovoru
 

 

opći uvjeti poslovanja

 

Nadležno tijelo: Samostalni sektor turističke inspekcije

T: +385 1 58 04 958 | F: +385 1 2925 060
E: proconventa@proconventa.hr

 

 

 

Call us Email us Get a free quote