Clik here to sign up for our monthly newsletter!

E. proconventa@proconventa.hr // T. +385 (0)1 58 04 958

ProConventa

Organizacija kongresa, konferencija i poslovnih događanja

Pružamo cjelokupnu podršku u organizaciji sastanaka, kongresa, korporativnih događanja i poticajnih putovanja, imamo tim mladih profesionalaca koji kroz svoju stručnost, kreativnost i znanje osiguravaju uspjeh programa u skladu sa financijskim mogućnostima organizatora.

Prve trenutke organizacije posvetimo poruci koju želite prenijeti, s namjerom da stvorimo okruženje koje je idealno za Vašu ciljanu skupinu i koje se uklapa u Vaše ciljeve i aktivnosti. Orijentirani smo na detalje, znamo važnost brze reakcije i prihvaćamo odgovornost u organizaciji uspješnog događanja.

Svaki skup je jedinstvena prilika za povezati se sa ciljanom skupinom, naglasiti Vašu poruku i stvoriti trajan dojam. U skladu sa Vašim financijskim mogućnostima, stvaramo okruženje u kojem se Vaša poruka doživljava na novi i inovativan način.  Naš kreativni tim osmislit će izvanredna događanja s jasnim temama i impresivnim atrakcijama,  ostvarujući poslovna događanja koja su u skladu sa Vašom korporativnom porukom, ili jedinstveno svečano otvorenje kojim ćete na odgovarajući način impresionirati uzvanike.

Prepustite cijelu organizaciju nama i uživajte u Vašem skupu.  Naša stalna istraživanja i inovativnost jamče našim klijentima najnovija rješenja za sve izazove.

ProConventa je ponosni član Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma.

Obavještavamo Vas da sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača Vaše eventualne prigovore možete uputiti 

 mailom na mail: proconventa@proconventa.hr ili faxom na fax: +385 1 2925 060

Na Vaš prigovor bit će odgovoreno u roku 15 dana

Want us to call You? Leave us you name, phone number and e-mail address!

ProCongress

ProCongress

Ključni dijelovi naše poslovne filozofije kreativna su tehnološka rješenja i isprobane motode planiranja, detaljno razumijevanje Vaših ciljeva na svim razinama te naš ProTeam koji dijeli odgovornost za uspjeh Vašeg događaja. Kao Vaša desna ruka usredotočeni smo na svaki aspekt organizacije kako bismo osigurali besprijekorno izvršenje programa.

Više
ProMeeting

ProMeeting

Mi u ProConventi možemo besprijekorno koordinirati svaku fazu Vašeg sastanka, od osmišljavanja tematike i sadržaja do post-event izvješća. Osim naših vještina i znanja potrebnih za organizaciju i nesmetano odvijanje kroz dinamičnu mrežu kontakata pomoći ćemo Vam maksimalno iskoristiti resurse i pomoći kod pregovora s hotelima i ostalim dobavljačima.

Više
ProEvent

ProEvent

Od organizacije otvorenja skupa do velikih otvorenja, znamo kako napraviti događaj za pamćenje. Naš glavni prioritet je osigurati da vaš događaj odrazi Vašu poruku na odgovarajući način. Iako postoje sličnosti s organizacijom sastanaka, shvaćamo da postoje razlike u planiranju događaja. Imamo iskustvo u planiranju brojnih događanja od spektakularnih gala večera do cjelodnevnih humanitarnih akcijama do promotivnih događanja.

Više

FOLLOW US ON

Download our RFP form

Kontaktirajte nas

Komentirajte, pitajte, sugerirajte, pošaljite upit...

ProConventa d.o.o. Putnička agencija
ID kod: HR-AB-01-080868460

Voditelj poslova: Andrea Turić

 

Trg Antuna Mihanovića 2, 10040 Zagreb
MBS: 080868460
Tvrtka registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu

OIB: 04727302481 | VAT NO: HR04727302481

Radno vrijeme za rad s korisnicima:
PON - PET 10:00 - 16:00 ili prema dogovoru
 

 

opći uvjeti poslovanja

 

Nadležno tijelo: Samostalni sektor turističke inspekcije

T: +385 1 58 04 958 | F: +385 1 2925 060
E: proconventa@proconventa.hr

 

 

 

Call us Email us Get a free quote