Clik here to sign up for our monthly newsletter!

E. proconventa@proconventa.hr // T. +385 (0)1 58 04 958

VIP gosti

Jeste li Vi Ljiljana?

Jedno jutro, Ljiljana je stigla u ured vrlo rano, odlično raspoložena, ali i zabrinuta radi popodnevnog dolaska CEO-a iz glavnog ureda u Bonnu. Jedan od zadataka bio joj je i da pripremi prezentaciju prodajnih rezultata i na to je potrošila sate i sate.  Wolfgangov avion trebao je sletjeti točno u podne, ali sletio je 20 minuta ranije, i bio je zaista ljut što njega i suprugu Angelu nitko nije čekao u zračnoj luci. Ljiljana se nije sjetila pratiti stanje na zagrebačkom aerodromu i nije javila vozaču da mora doći ranije.
Nasreću, vozač je bio iskusan i kreativan pa se vrlo lijepo ispričao svojim gostima i na tečnom njemačkom pričao o povijesti Zagreba na putu do ureda.

Nekoliko minuta prije dolaska Wolfganga i Angele, Ljiljanu je šefica zamolila da pripremi poklone za goste, na što se Ljiljana zaledila, jer je poklon pripremila samo za direktora, a na gospođu je potpuno zaboravila! Panika... misli, misli... što sad?

Sjetila se vouchera za welness koji su joj kolege poklonili za rođendan. Na brzinu ga je zamotala u ukrasni papir i stavila uz skupi set za točenje vina kojeg je pripremila za njezinog supruga. Šefica nije bila baš presretna....

Prezentacija je prošla vrlo dobro, i svi su, zadovoljni rezultatima, zaboravili na ranije gafove i neugodnosti. Kako bi proslavili, šefica je cijeli tim povela na ručak. Ljiljana je rezervirala veliki stol u najpoznatijem gradskom restoranu, poznatom po mesnim specijalitetima, i unaprijed naručila teletinu i janjetinu ispod peke, sigurna da će time zadiviti sve za stolom, ali nije računala na to da su njezini uvaženi gosti, ni manje ni više nego, vegetarijanci!!! Jadna Ljiljana, šefica ju je streljala pogledom dok se preznojavala i molila Boga da ne ostane bez posla. Na sreću, chef je u kratkom roku spravio vegetarijanske specijalitete i Ljiljani je laknulo, ali i dalje joj nije bilo ugodno i jedino o čemu je razmišljala ostatak dana bio je sutrašnji susret sa šeficom...

Ako Vas zanima što se idući dan dogodilo kliknite...

FOLLOW US ON

Download our RFP form

Kontaktirajte nas

Komentirajte, pitajte, sugerirajte, pošaljite upit...

ProConventa d.o.o. Putnička agencija
ID kod: HR-AB-01-080868460

Voditelj poslova: Jasmina Bilać

 

Trg Antuna Mihanovića 2, 10040 Zagreb
MBS: 080868460
Tvrtka registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu

OIB: 04727302481 | VAT NO: HR04727302481

Radno vrijeme za rad s korisnicima:
PON - PET 10:00 - 16:00 ili prema dogovoru
 

 

opći uvjeti poslovanja

 

Nadležno tijelo: Samostalni sektor turističke inspekcije

T: +385 1 58 04 958 | F: +385 1 2925 060
E: proconventa@proconventa.hr

 

 

 

Call us Email us Get a free quote