Clik here to sign up for our monthly newsletter!

E. proconventa@proconventa.hr // T. +385 (0)1 58 04 958

Animacijski program

Karaoke show

Originalne i u Hrvatskoj licencom zaštićene Karaoke. Moguće je organizirati jednokratan party, kao i natjecanje kroz duži vremenski period, polufinalne i finalnu večer. U ponudi je nekoliko tisuća pjesama kao i najnoviji strani i domaći hitovi. Svakoga tko želi možemo učiniti zvijezdom pa makar na 5 minuta.

Video mixing

Gotovo neviđena stvar u svijetu, video mixing je DJ program uz živo miksanje video spotova. Publika uživa u spotovima na 2 video zida. Specifično je to što se DJ-skom tehnikom mixanja spotovi međusobno spajaju na glazbeni ritam, a publika ujedno vidi i njih na video zidovima. Interesantno je i to što je DJ ujedno i VJ u čijem radu publika može uživati. Performance uživo izvode dva DJ-a koji pokrivaju sve moderne stilove.

Dee Jay party

Gostovanja DJ-a/animatora koji će za Vas odsvirati vruće plesne ritmove. Izvedba može biti na postojećoj opremi ili sa kompletnom tehnikom uključujući razglas.

Latino party

Cjelovečernji party uz vruće latino ritmove DJ-a i instruktore plesa koji će prisutnima omogućiti da i sami zaplešu neki od poznatih latino plesova ili se okušaju u limbo plesu. Uz hostese, voditeljicu, cocktail majstore i tematski dekoriran prostor atmosferu je moguće dodatno „zagrijati“ barman fire show-om ili malim vatromentom. 

Oldies Goldies

Tematska glazbena večer 70 - tih, 80 - tih, a po želji 60 – tih i 90 - tih. Kompletnu večer prati dekor koji uključuje izložbu starih vinila (ploča) kao i dekore u vidu svjetlucavih aluminijskih dodataka i neizostavan detalj disco kugla kao jedan od simbola te ere.

Fashionshow

Fashion live show je zabavni program koji se odvija uživo na prostorima od opuštenih terasa do uazvrelih klubova, a osnovni cilj programa je brzo i atraktivno uljepšavanje prisutne publike. Uljepšavanje izvode vrhunski frizer/ka i vizažist/ica. Pored struke tu su i voditelj/ica programa i DJ koji brine o dobrom raspoloženju prisutnih.

Koncerti domaćih glazbenih izvođača

Angažman domaćih glazbenih zvijezdi samo za Vaš party!

 

Za više informacija nazovite ili pošaljite upit!

FOLLOW US ON

Download our RFP form

Kontaktirajte nas

Komentirajte, pitajte, sugerirajte, pošaljite upit...

ProConventa d.o.o. Putnička agencija
ID kod: HR-AB-01-080868460

Voditelj poslova: Jasmina Bilać

 

Trg Antuna Mihanovića 2, 10040 Zagreb
MBS: 080868460
Tvrtka registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu

OIB: 04727302481 | VAT NO: HR04727302481

Radno vrijeme za rad s korisnicima:
PON - PET 10:00 - 16:00 ili prema dogovoru
 

 

opći uvjeti poslovanja

 

Nadležno tijelo: Samostalni sektor turističke inspekcije

T: +385 1 58 04 958 | F: +385 1 2925 060
E: proconventa@proconventa.hr

 

 

 

Call us Email us Get a free quote